Stefan van Es

STEFAN VAN ES, PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Stefan van Es, ik heb 8 jaar sportervaring en ben 2,5 jaar werkzaam als Personal Trainer.

MIJN ACHTERGROND

Ik ben gepassioneerd om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te begeleiden op hun fitnessreis. Mijn doel is om niet alleen fysieke kracht en gezondheid te verbeteren, maar ook om zelfvertrouwen en eigenwaarde te stimuleren. Met een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen, werk ik samen met jou om haalbare doelen te stellen, effectieve trainingsprogramma’s te ontwikkelen en voedingsadvies te geven. Ik blijf mezelf continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fitnesswereld. Samen zullen we werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Daarnaast heb ik een opleiding in Sport Dienstverlening en Veiligheid gevolgd, waardoor ik een diepgaand begrip heb van trainingsprincipes, anatomie en veiligheidsrichtlijnen. Ik ben altijd gedreven om mezelf te verbeteren, zowel in termen van vetverbranding als spieropbouw. Ik begrijp de uitdagingen en het belang van het vinden van de juiste balans in je fitnessroutine.
Met mijn achtergrond, toewijding en ervaring ben ik vastberaden om jou te helpen je persoonlijke doelen te bereiken, of het nu gaat om vetverlies, spieropbouw of algemene fitheid. Ik ben gedreven om samen met jou de juiste balans te vinden en jou te ondersteunen op jouw fitnessreis.

MIJN WERKTIJDEN

In overleg

MIJN SPECIALITEITEN

  • Spier opbouw
  • Kracht opbouw
  • Vet verbranding
  • Afvallen
  • Voedingsadvies
  • Conditie training

Als u doorgaat op de deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of als u hieronder op "Accepteren" klikt, stemt u daarmee in. De cookie-verklaring is een onderdeel van onze privacyverklaring/

SLUITEN